Vavada aplikacja – czy można grać na dwóch telefonach jednocześnie

Общаемся на любые темы, все кроме рекламы!
Ответить
Djmixes2

Vavada aplikacja – czy można grać na dwóch telefonach jednocześnie

#1 Сообщение Djmixes2 »

Hej, mam dwa telefony – jeden służbowy i prywatny. Zainstalowałem vavada aplikacja na obu, ale czy mogę grać na tym samym koncie w tym samym czasie? Chodzi mi o sytuację, że na jednym telefonie kręcę automaty, a na drugim patrzę na statystyki. Czy to jest dozwolone? Nie chcę dostać blokady za jakieś multikonto. Może ktoś już testował i wie, jak to działa. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Evio

Re: Vavada aplikacja – czy można grać na dwóch telefonach jednocześnie

#2 Сообщение Evio »

Lepiej nie ryzykuj. Vavada aplikacja pozwala na logowanie na dwóch urządzeniach, ale jednoczesna gra na tym samym koncie może wzbudzić podejrzenia systemu. Algorytmy mogą to potraktować jako próbę oszustwa lub udostępnianie konta. Regulamin tego wprost nie zabrania, ale w praktyce lepiej nie kusić losu. Jeśli chcesz grać tylko na jednym, a na drugim po prostu przeglądać stronę, to nie powinno być problemu. Ale aktywne zakręcanie na dwóch telefonach naraz? Moim zdaniem to prosta droga do weryfikacji. Ja bym tak nie robił. Graj na jednym urządzeniu, a drugi zostaw w spokoju. Oto link do aplikacji: vavada aplikacja . Uważaj na siebie.
Ответить