Mostbet aviator yukle edənlər, oyun haqqında fikirləriniz
Mostbet aviator yukle edənlər, oyun haqqında fikirləriniz
Uşaqlar, mən son vaxtlar Mostbet-də Aviator oyununu çox eşidirəm. Hər yerdə reklamını görürəm, dostlar danışır, deyirlər çox qazandırır, sürətli oyundu. Mən də bir dəfə kompüterdən oynamağa çalışdım, amma bir az çaşdım, başa düşmədim. İndi istəyirəm ki, telefonda sınayım, bəlkə daha rahat olar. Mostbet aviator yukle deyə axtarıram, amma hardan yükləyəcəyimi bilmirəm. Bu oyun ayrıca proqramdı, yoxsa əsas Mostbet proqramının içindədi? Bir də oynamaq çətindi, qaydaları nədi? Kimsə ətraflı izah edə bilər? Çox sağ olun.
Re: Mostbet aviator yukle edənlər, oyun haqqında fikirləriniz
Salam, Aviator həqiqətən son dövrün ən məşhur oyunlarından birinə çevrilib, mən də təxminən 4-5 aydı oynayıram. Mostbet aviator yukle deyə ayrıca bir şey yoxdu, bu oyun əsas Mostbet proqramının içində var. Sən sadəcə Mostbet-in mobil proqramını yükləyirsən, onun içində Aviator bölməsinə girib oynayırsan. Proqramı rəsmi saytdan yükləmək olar, mən də oradan yükləmişəm. Oyunun qaydaları çox sadədi, əslində bir növ təyyarə oyunudu. Sən mərc edirsən, təyyarə uçur, qatsayı artır, sən nə qədər tez dayandırsan, bir o qədər az qazanırsan, amma gec dayandırsan təyyarə partlaya bilər və uduzarsan. Yəni tam bir risk oyunudu. Ən əsas məsləhət odur ki, acgözlük etməyəsən, müəyyən limit qoyub dayanmağı biləsən. Mostbet aviator yukle deyə axtarma, birbaza Mostbet proqramını yüklə, içində hər şey var.