Mostbet elaqe üçün nömrə hardadır
Mostbet elaqe üçün nömrə hardadır
Salam. Mostbet elaqe üçün telefon nömrəsi lazımdır, tapa bilmirəm. Saytda yalnız onlayn chat var, amma mən zəng edib danışmaq istəyirəm. Çünki səhvlərimi izah etmək çətindir yazı ilə. Mən yaşlı adamam, yazmaq mənim üçün asan deyil. Zəhmət olmasa, Mostbet-in müştəri dəstəyinin nömrəsini yazın. Və ya başqa əlaqə üsulu varmı? Çox sağ olun.
Re: Mostbet elaqe üçün nömrə hardadır
Təəssüf ki, Mostbet-də canlı müştəri dəstəyi üçün telefon nömrəsi yoxdur. Bütün əlaqə onlayn chat və email vasitəsilədir. Bu, bir çox beynəlxalq kazinolarda standart təcrübədir. Onlayn chatda operatorlar çox sürətli cavab verir, adətən 1-2 dəqiqəyə. Siz mikrofon vasitəsilə səsli mesaj göndərə bilərsiniz? Təəssüf ki, chat yalnız mətn üçündür. Ancaq kömək istəyənlər üçün bir məsləhət: suallarınızı əvvəlcədən kağıza yazın, sonra chatda sadəcə kopyala-yapıştır edin. Mən sizə məsləhət görürəm mostbet elaqe bölməsində email ünvanına yazın: support@mostbet.com. Cavab adətən 24 saat ərzində gəlir. Email daha rahatdır, çünki yazmağa vaxtınız olur. Həmçinin sosial şəbəkələrdə də Mostbet-in rəsmi səhifələri var, oradan mesaj yaza bilərsiniz. Telefon nömrəsi olmaması bezdiricidir, başa düşürəm. Amma chat operatorları çox mehribandır, yavaş-yavaş yazmağınıza dözürlər. Yaşlı istifadəçilər üçün bəzən çətindir, amma başqa çarə yoxdur. Kömək istəyən bir gənc tapın, o sizin üçün yazsın. Bu da bir həll yoludur. Üzülməyin, hər şey həll olunacaq.